Falatite – istoria unei întâmplări savuroase

falatite

falatiteÎn luna August 2020 am făcut câteva încercări pentru un mix de falafel.

Era în planul nostru să scoatem un mix proprie de falafel, înainte de finalul anului.

Dar, așa cum în chimie sau fizică au mai fost descoperiri întâmplătoare, s-a întâmplat că în acel stadiul al testelor, ne-a ieșit în loc de falafel, un fel de compoziție mai consistetă, din care ne-au ieșit niște plăcinte groase, care de fapt nu erau ce căutam.

Ne-am dat seama că gustul este excelent, și dacă am umbla la consistența compoziției, am putea încercă să obținem niște clătite … am făcut o nouă șarjă, am copt, am gustat, …. am spus: ”oau”….., iar Codruța a continuat: ”Falatite!” … Și așa a fost!

falatite

Imaginea, la propriu, a primei Falatite!

Ne-a plăcut atât de mult numele de ”Falatite”, – era numele corect, firesc pentru gustul ce îl simțeam în gură, având forma unei clătite, –  încât am horărât de îndată să înregistrăm acest nume la OSIM, ca marcă proprie Pronat.

”Falatitele” sunt deci clătite obținute dintr-un mix original din făină de năut măcinată extrafin în unitatea Pronat (măcinarea are loc la o temperatură controlată, sub 42 C), combinată cu ingredientele specifice de falafel, după o rețetă  proprie Pronat, pentru un maxim de savoare, arome și gust.

Iar pentru a rămâne fideli crezului nostru în produsele organice, toate ingredientele din Falatitele noastre ne-am hotărât să fie în calitate bio, deci să oferim o experiență culinară nu doar savuroasă, dar și autentică din punct de vedere al calității ingredientelor.

Mixul conține tot ce este nevoie pentru a prepara rapid și sănătos clătite pe bază de făină de năut.

Pentru preparare se adaugă doar apa, și nimic altceva.

falatite

Am decis să ambalăm mixul pentru Falatite într-un ambalaj de 250 gr, care combinat cu 500 ml de apă și omogenizat, permit obținerea a cca 9 Falatite savuroare și hrănitoare

# Ingredientele sunt 100% certificate bio. # 100% natural fără gluten. Indicat celor care evită glutenul în alimentație. # Produs vegan, ideal pentru post și pentru o dietă sănătoasă. # Produs original 100% marca Pronat. # Ușor de gătit, gustos și hrănitor. # Falatitele pot fi consumate în multiple feluri și combinații cu alte alimente, legume, carne sau lactate.

Pentru FALATITE click aici

S-ar putea să te intereseze și:

Lasă un răspuns