Cumpără mai avantajos, alegând ”pachetele de aur”!

PACHETE DE AUR

Preț final pachet
 • Conținut pachet
 • Transport la destinație
 • Retur palet și sticle goale
 • Preț brut
 • Reducere pachet

Pachetul
”Săptămâna de Aur”

151
00
RON
 • 12 sticle apă D ORA
 • 15 RON
 • NU
 • 166.80 RON
 • 16,70% Reducere:
  2 Sticle apă D'ORA GRATIS
  (10+2 GRATIS)

Pachetul
”Luna de Aur”

333
60
RON
 • 30 sticle apă D'ORA
 • GRATUIT
 • NU
 • 417 RON
 • 20% Reducere:
  6 Sticle apă D'ORA GRATIS (24+6 GRATIS) (4 BAX + 1 BAX GRATIS)
POPULAR

Pachetul
”Anul de Aur” *

4003
00
RON
 • 378 sticle apă D'ORA
 • GRATUIT
 • GRATUIT
 • 5254.20 RON
 • 23.8% Reducere:
  90 Sticle apă D'ORA GRATIS (288+90 GRATIS) (48 BAX + 15 BAX GRATIS)

Dând click pe butonul ”CUMPĂRĂ”, veți părăsi această pagină și veți ajunge în magazinului online, unde puteți finaliza comanda.

* Costul paletului precum si returul cutiilor cu sticlele goale, este preluat de Pronat.
Comod pentru client.
Poluare zero.
Prietenos cu mediul.

Cumpără mai avantajos, alegând ”pachetele de aur”!

PACHETE DE AUR

Preț final pachet
 • Conținut pachet
 • Transport la destinație
 • Preț brut
 • Reducere pachet

Pachetul
”Săptămâna de Aur”
10L - PET

88
00
RON
 • APA D'ORA 2 x 5L Pet
 • 15 RON
 • 98.00 RON
 • 10 RON Reducere (10.2%)

Pachetul
”Luna de Aur”
30L - PET

249
00
RON
 • APA D'ORA 6 x 5L Pet
 • GRATUIT
 • 294 RON
 • 45 RON Reducere (15.30%)
POPULAR

Pachetul
”Anul de Aur” *
600L - PET

3940
00
RON
 • APA D'ORA 120 x 5L PET
 • GRATUIT
 • 5880.00 RON
 • 1940 RON Reducere (33%)

Dând click pe butonul ”CUMPĂRĂ”, veți părăsi această pagină și veți ajunge în magazinului online, unde puteți finaliza comanda.

Apa D’ORA transportată în PET, recomandăm să fie păstrată și consumată din recipientul de inox de 25 L special.
În acest fel gustul și proprietățile apei se păstrează mai bine.

HEXAGON DORA
Apa Dora

PROBABIL ... CEA MAI PURĂ APĂ DIN LUME!

Apă plată (oligominerală) de calitate superioară

Microbiologic pură

De proveniență pură

Apă cristalină (structură hexagonală coerentă)

Puternic alcalină, pH=8,12 … 8,28

Conține aur și argint coloidal

Îmbuteliată direct la izvor
Gust plăcut

Izvor natural Dora

Principalele afirmații din materialul video precedent

– Apa D`ORA provine din ”izvorul de aur”, ca cea mai pură și unică apă din lume
– numită de localnici ”apa tinereții fără bătrânețe”, ea curge din Munții Rodnei (localitatea Maieru, jud. Bistrița Năsăud)
– plină cu particule de aur și argint în formă coloidală. În lume mai există doar 2-3 surse de ceva similar.
– elixir/adjuvant pentru toate bolile 
– se spune că ar ajuta la orice boală, susține recuperarea chiar și pentru bolnavii de cancer. Mai pot fi amintite următoarele boli în care ea ajută: enterite, colite, pancreatite, diabet zaharat, meningite, scleroză multiplă, etc
– străinii dau pe ea bani grei
– apă oligominerală, de calitate înaltă
– din izvorul din care țâșnește natural, e ca și cum ar izvorî sănătatea curată, cu un gust proaspăt și înviorător (Mihai Bucovan)
– măsurătorile de la ICIA CLUJ NAPOCA au stabilit o cantitate de aur coloidal de 4,0 micrograme/l, respectiv 34,0 micrograme/l de argint coloidal (Analiza Nr. 110429796)

MĂRTURII:
– ”Această apă este un antibiotic natural, este antioxidantă și are proprietăți curative, așa cum nu întâlnești nicăieri în altă parte. Este o apă rară, deosebită, pentru că ”are puterea de a te energiza”. (Vasile Serețean, expert hidro-geolog, după studierea timp de ani a zile a acestei ape)
– ”În peste 8 ani de experiență, am constatat efecte deosebite privind proprietățile antibiotice ale acestei ape, pentru orice tip de infecție bacteriană, virală sau fungică. De asemenea face minuni și în tratamentul cancerului, ca însoțitor (adjuvant) la tratamentul clasic al unor tipuri de tumori cerebrale, pulmonare, hepatice, etc.  Aurul coloidal acționează pe multiplicarea celulelor, normalizându-le. Chiar cu un cancer în stadiu avansat de evoluție, îi îmbunătățește pacientului condițiile de viață. Tumorile tratate în paralel cu această apă au fost mult diminuate și evoluția lor a fost scurtată spre însănătoșirea bolnavilor…  Poate fi folosită și ca elixir: câte 3 lingurițe de 3 ori pe zi, înainte de mâncare,” (Cornel Merlaș, medic primar chirurg, specializat și în anestezie, ecografie și fitoterapie.)
– ”M-a ajutat împotriva durerilor de stomac, cauzate de prea mult acid. Am început să beau dimineața apă, pe stomacul gol, și în câteva zile deja am fost mult mai bine ….. De asemenea m-a ajutat când am fost foarte răcită… după ce am băut această apă timp de circa o lună de zile, dimineața pe stomacul gol, nu am mai răcit timp de mai mulți ani.” (angajată la stația de îmbuteliere a apei)

Izvor apa Dora

Aceasta este stânca din care izvorăște apa de aur D`ORA. Mergând pe filonul apei, s-a săpat în stâncă și s-a instalat în ea stația de captare a apei, care conține și un recipient de inox cu o capacitate de 15.000 L. Îmbutelierea are loc în același loc.

Apa Dora

În vizită la izvorul apei D`ORA

 Din drumul de la Timișoara spre Bistrița – unde urma să ne cazăm –  rețin mai ales porțiunea de la Câmpia Turzii până la destinație.

Am ales să evităm ruta aglomerată, pe drum național, și am ales ruta mai puțin circulată, DN150 si DN151, care ne-au oferit o priveliște de vis printre dealuri împădurite și păduri de salcâmi, grei de floare. Chiar dacă satele bistrițene sunt în parte părăsite, de cei care au ales calea vreunui colț de europă, Natura, complet nestingherită de acest amănunt social, etala un verde regal de păduri și coline paradisiace.

…În comuna Maieru – stăbătută de Someșul Mare – există amenajat lângă Primărie, prin bunăvoința primarului actual și a proprietarului Izvorului, o cișmea cu acces liber, la care curge o parte din apa ”Izvorului Bucovan”. Apa vine cale de cca 3 km prin conducte, de la izvorul situat mai sus, iar sute sau mii de localnici vin zilnic să ia renumita apă, în bidoane și alte recipiente proprii.

Am fost mai puțin interesat de această cișmea, deoarece ”Izvorul” mă chema irezistibil, cu șoapte tainice…

Pe măsură ce urcam pe drumul tot mai îngust, printre tot mai puține case răzlețe pe câte un vârf de deal, am ajuns la un fel de ”capăt al drumului”. Brusc valea s-a îngustat foarte mult, pentru că un pinten de munte a pus capăt văii, lăsând totuși loc doar pentru un pârîu de munte ce se grăbea mereu la vale, printre pietre și o vegetație luxuriantă de iarbă înaltă și plante specifice. 

Pintenul de munte care vine din partea opusă și se înfinge parcă în valea dintre alți doi munți, este o formațiune muntoasă de forma unei piramide prelungite, la capătul căruia este …. Izvorul!

Privind pe Google Maps, acest munte relevă forma unei piramide prelungite, prin măruntaiele căruia apa și-a croit un drum subteran. Doar Forțele Naturii care i-au dat naștere știu cât este de lung, câți kilometri sau zeci de kilometric parcurge acest izvor inima muntelui, traversând în adâncurile lui straturi de aur și argint, din care se încarcă cu coloizi  valoroși, făcând această apă aproape unică în lume. 

Numele dat acestei ape a curs de la sine, la fel de natural ca apa de aur pe care o reprezintă: D`ORA (un fel propriu de a-i spune că este ”de aur”)

….Când dl Bucovan a cumpărat acest capăt de munte, scopul era să exploateze marmura care răzbătea de sub stratul de pământ și copaci din acea zonă. Era apă care curgea de peste tot, prin toate crăpăturile care urma să fie o exploatare de marmură. 

După ce s-a săpat în piatră cca 10 metri mai în inima muntelui, s-a dat practic de vâna izvorului, care țâșnea cu putere direct din stâncă. O găleată de 10 litre se umplea într-o secundă, atât de mare era debitul izvorului astfel descoperit. Pe filonul izvorului, cei care au săpat cu dalta și târnăcopul, luând cu grijă bucată cu bucată din stâncă, au descoperit că de-a lungul vânei de apă, – acolo unde de mii de ani izvorul și-a săpat galeria și drumul său, – existau nenumărate formațiuni de cristale de stâncă. Cristalele structurează apa și o energizează.

Ideea de exploatare a marmurei a încetat de îndată, atât pentru a nu compromite izvorul cât și pentru că apa avea un gust deosebit de bun, era limpede ca și cristalul și parcă dădea viață celor care beau din ea. Dl Bucovan a înțeles: bogăția aici nu era marmura, ci apa!

De altfel acesta a fost și motivul pentru care s-au luat probe pentru analize la laborator (însuși Dr. Kräuter de la Fresenius Institut din Germania a venit să preleveze problele de apă), iar rezultatele, incredibile, l-au determinat pe dl Bucovan, proprietarul noului izvor, să le repete la ICIA, Cluj Napoca. Analizele au confirmat: această apă microbiologic pură, cu puternic caracter alcalin (ph=8,20), are un conținut foarte echilibrat de minerale și săruri, și de asemenea conține coloizi de aur și de argint! 

Cu mare efort a fost edificată – lipită de stanca din care țâșnește cu putere apa – o stație de captare, care este o încăpere izolată ce adăpostește un bazin de inox de 15.000 L, din care este alimentată stația de îmbuteliere, aflată alături.

În anii care au urmat, geologi și medici au studiat această apă, fiind uimiți mereu de proprietățile ei.

Mii și mii de oameni, care au început să consume această apă, au raportat propria lor experiență pozitivă cu apa D`ORA, foarte mulți semnalând că s-au vindecat de diferite boli, sau că, pur și simplu, aceasta este cu adevărat …. APA!

Datorită proprietăților unice ale acestei ape, dl Bucovan a decis ca felul în care dorește să facă accesibilă această apă pentru publicul larg, trebuie să fie într-un mod care să păstreze cât de mult nealterate proprietățile ei de la izvor.

Din acest motiv, această apă se îmbuteliază ”la sursă” – chiar dacă accesul în acel loc este dificil – și numai în sticle, nu în pet-uri de plastic. Apoi, sticlele sunt puse în cutii de carton, astfel apa nu este afectată de lumină și poate fi transportată în siguranță. Atât sticla cât și cutia de carton sunt reciclabile, deoarece nimic din ce este plastic nu se dorește a fi folosit.

La începutul anului 2020, dl Bucovan a decis să dea distribuția apei D`ORA firmei PRONAT, datorită faptului că, la fel ca el, și firma PRONAT este orientată spre oferirea de produse naturale, promovatoare de sănătate.

(Emanuel Popa, PRONAT, 2021)

Imaginea vastă ce se deschide privirii, stând în fața izvorului și privind spre vale.
Imaginea ce se deschide privirii, din fața Izvorului, la vale
Această este imaginea privind de la Izvor, în amonte.
Imaginea din fața izvorului, privind în amonte
stanca din care izvorește izvorul cu apa de aur
Stânca din care izvorăște apa de aur
Statia de captare care adaposteste bazinul de apă
Camera de captare a izvorului, care adăpostește un bazin de inox de 15.000 litri
Statia de imbuteliere, alaturi de stația de captare
Aici se îmbuteliază apa D`ORA, „la sursă”!
Stația de captare, și stânca izvorului
Maieru de la Izvor
Localitatea Maieru, văzută de deasupra Izvorului
izvor apa Dora
Pe stânca izvorului pot fi reperate 7 figuri cu chip de om

ce anume face ca această apă să fie specială sau diferită de alte ape?!

logo D'ora

despre proprietățile necunoscute ale aurului coloidal

VALORI MĂSURATE ALE APEI D`ORA

rezultat măsurători efectuate de ICIA cluj napoca:

măsurători efectuate de SGS fresenius institut, germania:

CONȚINUTUL DE AUR ȘI ARGINT COLOIDAL CONȚINUT DE APA D`ORA ESTE DE SUTE DE ORI MAI MARE DECÂT A URMĂTORULUI COMPETITOR

raportul 800 la 1, mic

A 4-A STARE DE AGREGARE A APEI: APA COERENTĂ,
NUMITĂ ȘI APA CRISTALINĂ STRUCTURATĂ HEXAGONAL,
ȘI EFECTELE EI UIMITOARE ASUPRA CORPULUI UMAN

Dacă la școală am învățat că apa se află în 3 forme de agregare – lichidă, gazoasă și solidă -, în ultimii ani știința a descoperit a patra formă de agregare a apei: APA COERENTĂ, – starea ”super” a apei: starea structurată, cu rol și efect uimitor asupra corpului nostru.

Fiecare picătură de apă conține miliarde de molecule de apă. Însă aceste molecule pot să fie neordonate în structura lor, deci să aibă o structurare ”incoerentă”, haotică. Sau, dimpotrivă, moleculele de apă pot să fie ordonate structural într-o ordine precisă, ”coerentă”.

 În starea ”incoerentă” , în care moleculele de apă se lovesc între ele haotic, există un nivel energetic redus. Dimpotrivă, în cazul apei structurate coerent, crește nivelul energetic al apei.

 

S-a constatat că în Natură, apa structurată coerent se dezvoltă prin frecarea acesteia cu pietrele sau stâncile cu care vine în contact, în cursul ei natural. Aceeași structură coerentă o are și apa de izvor D`ORA.

…Corpului omenesc își structurează apa într-o formă coerentă în interiorul venelor si arterelor.

Despre înțelepciunea intrinsecă a acestui fapt s-a descoperit doar de dată relativ recentă un efect uimitor al apei pe care organismul o structurează coerent în interiorul venelor și capilarelor. La nivel cuantic apa preia energie pentru a se structura. Astfel, la nivelul de 13,36 electrovolți, moleculele de apă se ordonează într-o structură cristalină lichidă, prin aceea că între toate moleculele de apă se instalează o distanță uniformă constantă, rezultând apa coerentă.

O particularitate a apei coerente este că ea începe să influențeze în același mod apa incoerentă din corp, determinând moleculele de apă incoerentă să se structureze coerent.

Forma perlată a picăturilor de apă indică un nivel ridicat de structurare coerentă a apei, în care tensiunea acumulată la suprafața stropitor de apă este mai mare dpdv energetic.

”Dușmanul” structurii coerente a apei în organismul nostru este radiația electromagnetică provenită de la dispozitivele tehnice, precum și ionii negativi aflați în metalele grele, în pesticide și în alte substanțe chimice asemănătoare: ionii emiși de acestea rup structurile existente, destructurând apa, așadar, aducând-o într-o forma incoerentă.

Dar, să ne întoarcem la efectele apei coerente asupra corpului nostru.

Deocamdată au fost descoperite 3 lucruri uimitoare, și probabil cercetările viitoare vor stabili chiar mai multe. Este vorba despre: 1) O comunicare mai bună între celulele corpului uman. 2) O circulație sanguină mai bună, și 3) Formarea unui scut protector în jurul celulelor.

Moleculele structurate haotic în apa incoerentă se ciocnesc constant între ele, generând un zgomot interferențial, care se suprapune peste celelalte frecvențe celulare, perturbând comunicarea celulară.

Dacă toată apa din organismul nostru ar fi în totalitate incoerentă, atunci zgomotul termic generat de moleculele apei incoerentă ar fi atât de mare încât nu ar mai putea exista o comunicare de la creier spre celule. Urmarea ar fi, ca un singur exemplu, faptul că semnalele privind necesitatea de regenerare a celulelor nu ar mai putea fi transmis, având ca urmare directă îmbătrânirea prematură a celulelor.

Cu cât un organism este mai sănătos, sau dorește să se mențină mai sănătos, el își va crea – sau va avea nevoie de aport de – apă coerentă. Cu cât mai mare este ponderea de apă incoerentă din corp, cu atât organismul va suferi de disfuncțiuni și îmbătrânire prematură.

Așadar, cu cât ponderea de apă coerentă este mai mare în organism, cu atât mai mult comunicarea intracelulară este mai bună, permițând creierului să coordoneze activitatea celulară pe o frecvență neschimbată.

În ce privește circulația sanguină mai bună, este suficient să amintim faptul că sângele constă 50% din apă pură. Ultimele cercetări arată că o bună circulație a inimii nu este determinată exclusiv doar de bătăile inimii, deoarece dpdv mecanic și matematic, este imposibil ca inimă să poată pompa sângele prin întreaga rețea de vene si capilare care, puse cap la cap, s-ar întinde pe o distanță de 100.000 km!

Răspunsul, descoperit recent, se lasă devoalat prin următorul experiment: dacă într-un tub hidrofob (asemănător venelor și capilarelor), umplut cu apă coerentă statică, se radiază lumină infraroșie, atunci se poate constata că în acea apă coerentă se poate detecta, ca printr-un miracol, o mișcare de circulație!

Concluzie este simplă: venele și capilarele noastre sunt asemenea unor tuburi hidrofobe, în care – prin radierea cu lumină infraroșie rezultată de la soare, (lumină care ea însăși conține o proporție de 50% raze infraroșii) – rezultă o mișcare de circulație, deci o transformare în lucru mecanic, care contribuie la circulația sângelui.

În fine, referitor la scutul protector în jurul celulelor, efectul apei coerente este spectaculos. Este cunoscut faptul că fiecare celulă este înconjurată de un mediu acvatic, așa-numita ”apă extra-celulară”. S-a constatat că dacă acest strat de apă extracelulară constă din minimum 62% apă coerentă, atunci aceasta va crea un scut, o manta de protecție în jurul fiecărei celule.

Pentru a înțelege acest proces trebuie să mergem un nivel mai în profunzimea lucrurilor. Este cunoscut faptul că la nivel de atomi, apa coerentă își depozitează 13% din numărul de electroni proprii într-un strat independent de electroni. Acest strat de electroni contribuie la crearea tensiunii de suprafață. Acum, dacă radiația electromagnetică este îndreptată împotriva acestei ape coerente, atunci ea va întâlni prima dată acest strat de electroni, și foarte probabil va fi deviată sau reflectată de efectul de scut al acestui înveliș de electroni. Prin aceasta este îndepărtat în același timp un posibil risc de denaturare a ADN-ului celulei.

Scutul de electroni al apei coerente joacă un rol esențial în sistemul imunitar al organismului: virușii la care suntem constant expuși sunt dotați cu receptori care se pot uni cu celula, pot pătrunde prin membrana celulară, invadând celula și înmulțindu-se în ea. Și acum fiți atenți: dacă stratul de apă extracelulară care îmbracă fiecare celulă din corp, este format într-o proporție de min. 62% din apă coerentă, atunci șansa de succes a virusului de a se uni cu receptorii celulei și de a o invada, scad spre zero. Celulele sunt practic apărate de stratul protector a apei coerente, iar atacul virusului asupra celulei este astfel zădărnicit: Legăturile puternice ale rețelei atomilor de hidrogen sunt mai puternice și mai dese decât puterea de pătrundere a virusului.

Aceste informații ne permit să presimțim puterea miraculoasă a apei coerente, dar și implicațiile ei pentru performanțele noastre fizice și mentale.

Consumul unei ape coerente, structurate natural prin frecarea de stânci și pietre – așa cum este apa direct de la izvor – devine dintr-o dată nu doar un lux sau un moft, ci ni se dezvăluie într-o nouă lumină, reconfirmându-se și aici postulatul: ”Natura are întotdeauna dreptate”.

————–

 

D`ORA este o apă de izvor, structurată coerent de Natură, îmbuteliată direct la sursă, disponibilă în sticlă și transportată în cutii de carton, pentru a fi menținută cât mai aproape de starea ei la momentul captării. A bea apa D`ORA este o experiență unică, cu beneficii directe pentru sănătate. 

DORA BIOTONIC, 250ML

D`ORA BIOTONIC

Particularitatea acestui produs constă în îmbogățirea pe cale naturală a apei D`ORA cu coloizi de mangan, magneziu și fier, și creșterea frecvenței apei până la valoarea măsurată de cca 25.000 Hz.

Procedeul a fost dezvoltat de dl Bucovan Mihai, de care este legat și descoperirea izvorului de apă D`ORA. Astfel, metoda constă în trecerea foarte lentă a apei printr-un ansamblu de straturi de rocă conținând mangan, fier și magneziu, rezultând la final o apă cu un puternic câmp electromagnetic și vibrațional, în care toți coloizii din apă – de aur, argint, mangan, magneziu și fier – sunt grupați in clustere omogene, de unde rezultă o mulțime de întrebuințări și proprietăți ale apei, numite acum D`ORA BIOTONIC.

D`ORA BIOTONIC ridică eficiența corporală și spirituală și crește starea generală de bine, conferă armonie între corp și spirit, întărește sistemul imunitar. Se recomandă în diverse situații: peste tot unde este nevoie de o performanță fizică și mentală, în perioada de reabilitare după boală, sau ca măsură de prevenție.

D`ORA BIOTONIC poate fi benefică în: scleroză multiplă, tulburări ale sistemului nervos (Parkinson, Alzheimer), probleme la menopauză, artrite și artroze (reumatism), boli de piele (neurodermite).

Structurarea apei D`ORA BIOTONIC duce la o creștere a frecvenței apei, de până la 25.000 Hz, fapt evidențiat prin măsurători.

Mai mult, s-au măsurat comparativ unitățile cuantice (valorice energetice) ale apei de robinet, ale apei D`ORA si ale apei D`ORA BIOTONIC. Daca la apa de robinet au putut fi identificate doar 4 unități cuantice, la apa D`ORA s-au măsurat 600 unități cuantice, iar la apa D`ORA BIOTONIC această valoare a fost de 6.000 unități cuantice. Aceste valori vorbesc de la sine despre valoarea energetică extraordinară a apei D`ORA BIOTONIC.

Apa D`ORA BIOTONIC având o frecvență înaltă, influențează celulele din organism, ridicându-le de asemenea frecvența. Acest aspect are multe implicații favorabile asupra sănătății. De exemplu coloizii de argint din D`ORA BIOTONIC, fiind ridicați la frecvență mai înaltă, devin mult mai eficienți în lupta lor cu bacteriile sau virușii, dar și în rolul lor de dezinfectant sau refacere a rănilor. Într-un mod similar, coloizii de aur, în efectul lor pozitiv asupra stării mentale, acționează mai potențat în efectul lor. Coloizii de aur din D`ORA BIOTONIC activează și armonizează sistemul glandular, liniștește sistemul nervos.
Între anii 2008-2012, dr. Merlaș Cornel a întreprins nenumărate măsurători și cercetări ale apei DORA și D`ORA BIOTONIC asupra corpului uman.
Aceste măsurători au fost efectuate cu aparate de tip NLS-Metatron-4025 și NLS-Metatron-4027.  Acestea sunt scanere computerizate, neliniare, care oferă un diagnostic extrem de precis al oricărei tulburări energetice din corpul unei persoane. Sistemele folosite oferă posibilitatea de a verifica influența apei asupra corpului, în timp real.
Se consumă ca elixir! Pentru prevenție și întreținere, doar 50 ml dimineața, pe stomacul gol! În caz terapeutic, ca și companion în recuperarea dintr-o boală, se consumă aceeași cantitate și seara.

Mod de ambalare: 250 ml în recipient de sticlă. Un bax conține 12 sticle x 250 ml.

CUM CONSUMĂM APA D`ORA?

Apa Dora

– Recomandarea de bază este să se consume cca 1,5 l/zi, deci necesarul recomandat de apă potabilă al unui om

– Datorită prețului ridicat al acestei ape, cantitatea de apă poate varia după posibilități: minimul este să se bea dimineața, pe stomacul gol, un pahar cu apă D`ORA, iar pentru cei care iau medicamente, să le ia cu apa D`ORA

– Există puține lucruri atât de importante pentru organismul uman, ca apa. Și mai puține sunt cele care se ridică la nivelul de calitate al apei D`ORA – probabil cea mai pură apă din lume! De aceea, pe măsură ce conștientizăm importanța apei pentru corp, vom găsi căi de a restructura bugetul personal, astfel ca lucruri mai puțin importante să fie ”tăiate de pe listă”, iar în locul lor să punem preț pe lucrurile vitale.

”Apa, ca atare, este cel mai prețios produs natural. Apa D`ORA este o capodoperă a Naturii, clară și limpede, totuși supremă prin ce conține și prin ce face pentru organismul uman”. (Emanuel Popa, PRONAT)

Scrieți-ne despre experiența dumneavoastră cu apa D’ORA. Dacă este de folos și pentru alții, o vom posta pe  pagina de Facebook a apei D`ORA:
D’ORA GOLD WATER

Cumpără mai avantajos, alegând ”pachetele de aur”!

PACHETE DE AUR

Preț final pachet
 • Conținut pachet
 • Transport la destinație
 • Retur palet și sticle goale
 • Preț brut
 • Reducere pachet

Pachetul
”Săptămâna de Aur”

151
00
RON
 • 12 sticle apă D ORA
 • 15 RON
 • NU
 • 166.80 RON
 • 16,70% Reducere:
  2 Sticle apă D'ORA GRATIS
  (10+2 GRATIS)

Pachetul
”Luna de Aur”

333
60
RON
 • 30 sticle apă D'ORA
 • GRATUIT
 • NU
 • 417 RON
 • 20% Reducere:
  6 Sticle apă D'ORA GRATIS (24+6 GRATIS) (4 BAX + 1 BAX GRATIS)
POPULAR

Pachetul
”Anul de Aur” *

4003
00
RON
 • 378 sticle apă D'ORA
 • GRATUIT
 • GRATUIT
 • 5254.20 RON
 • 23.8% Reducere:
  90 Sticle apă D'ORA GRATIS (288+90 GRATIS) (48 BAX + 15 BAX GRATIS)

Dând click pe butonul ”CUMPĂRĂ”, veți părăsi această pagină și veți ajunge în magazinului online, unde puteți finaliza comanda.

* Costul paletului precum si returul cutiilor cu sticlele goale, este preluat de Pronat.
Comod pentru client.
Poluare zero.
Prietenos cu mediul.

Paleti Dora Pronat
Paleti Dora Pronat

LISTA PARTENERILOR ȘI A LOCAȚIILOR FIZICE ÎN CARE POATE FI ACHIZIȚIONATĂ APA DORA.

Vizualizează mai jos în harta interactivă locațiile din care poți achiziționa apa D`ORA.

Ai un magazin sau afacere si dorești apa D`ORA la distribuție?
Dorești să adăugăm locația dumneavoastră în harta interactivă? Sună la 0256.705.333 sau scrie-ne la contact@pronat.ro

[ASL_STORELOCATOR]

DISTRIBUTIE ȘI DATE DE CONTACT

curier Pronat

Pronat SRL este distribuitor exclusiv în România a apei D’ORA. 

Rugăm agenții economici interesați să ne contacteze.

București & Zona de Est:
Ana Elena PUȘCAȘU,
tel. 0786950494

Timișoara & Zona de Vest:
Marius MEDREA,
tel. 0744775237

Sediu central PRONAT SRL:
DN69, KM 10.5, ”Artemis” Industrial Park, Sânandrei / Timișoara
Tel. 0256705333,
e-mail: info@pronat.ro

Disclaimer

Nu intenționăm să intervenim sau să sfătuim împotriva diagnozei si procedeelor terapeutice ale medicilor, nici să le înlocuim pe acestea.
De fapt, fiecare cetățean are dreptul la propria terapie.
Informațiile de pe această pagină trebuie să mărească responsabilitatea față de
propria sănătate.