sigla Dora

PROBABIL ... CEA MAI PURĂ APĂ DIN LUME!

Apă plată de calitate superioară microbiologic
/ De proveniență pură, oligominerală
/ Îmbuteliată direct la izvor
/ Puternic alcalină, pH=8,28
/ Conține aur și argint coloidal
/ Gust plăcut

Principalele afirmații din materialul video prezentat mai sus

– Apa D`ORA provine din ”izvorul de aur”, ca cea mai pură și unică apă din lume
– numită de localnici ”apa tinereții fără bătrânețe”, ea curge din Munții Rodnei (localitatea Maieru, jud. Bistrița Năsăud)
– plină cu particule de aur și argint în formă coloidală. În lume mai există doar 2-3 surse de ceva similar.
– elixir împotriva tuturor bolilor
– se spune că ar vindeca orice boală, ar trata până și cancerul. Mai pot fi amintite următoarele boli în care ea ajută: enterite, colite, pancreatite, diabet zaharat, meningite, scleroză multiplă, etc
– străinii dau pe ea bani grei
– apă oligominerală, de calitate înaltă
– din izvorul din care țâșnește natural, e ca și cum ar izvorî sănătatea curată, cu un gust proaspăt și înviorător (Mihai Bucovan)
– măsurătorile de la ICIA CLUJ NAPOCA au stabilit o cantitate de aur coloidal de 4,0 micrograme/l, respectiv 34,0 micrograme/l de argint coloidal (Analiza Nr. 110429796)
 
MĂRTURII:
– ”Această apă este un antibiotic natural, este antioxidantă și are proprietăți curative, așa cum nu întâlnești nicăieri în altă parte. Este o apă rară, deosebită, pentru că ”are puterea de a te energiza”.   (Vasile Serețean, expert hidro-geolog, după studierea timp de ani a zile a acestei ape)
 
– ”În peste 8 ani de experiență, am constatat efecte deosebite privind proprietățile antibiotice ale acestei ape, pentru orice tip de infecție bacteriană, virală sau fungică. De asemenea face minuni și în tratamentul cancerului, ca însoțitor la tratamentul clasic al unor tipuri de tumori cerebrale, pulmonare, hepatice, etc.  Aurul coloidal acționează pe multiplicarea celulelor, normalizându-le. Chiar cu un cancer în stadiu avansat de evoluție, îi îmbunătățește pacientului condițiile de viață. Tumorile tratate în paralel cu această apă au fost mult diminuate și evoluția lor a fost scurtată spre însănătoșirea bolnavilor…  Poate fi folosită și ca elixir: câte 3 lingurițe de 3 ori pe zi, înainte de mâncare,(Cornel Merlaș, medic primar chirurg, specializat și în anestezie, ecografie și fitoterapie.) 
 

– ”M-a ajutat împotriva durerilor de stomac, cauzate de prea mult acid. Am început să beau dimineața apă, pe stomacul gol, și în câteva zile deja am fost mult mai bine ….. De asemenea m-a ajutat când am fost foarte răcită… după ce am băut această apă timp de circa o lună de zile, dimineața pe stomacul gol, nu am mai răcit timp de mai mulți ani.” (angajată la stația de îmbuteliere a apei)

Aceasta este stânca din care izvorăște apa de aur D`ORA. Mergând pe filonul apei, s-a săpat în stâncă și s-a instalat în ea stația de captare a apei, care conține și un recipient de inox cu o capacitate de 15.000 L. Îmbutelierea are loc în același loc.

Izvor apa Dora
Sticla apa Dora
Izvor natural Dora

LISTA PARTENERILOR ȘI A LOCAȚIILOR FIZICE ÎN CARE POATE FI ACHIZIȚIONATĂ APA DORA.

Vizualizează mai jos în harta interactivă locațiile din care poți achiziționa apa D`ORA.

Ai un magazin sau afacere si dorești apa D`ORA la distribuție?
Dorești să adăugăm locația dumneavoastră în harta interactivă? Sună la 0256.705.333 sau scrie-ne la contact@pronat.ro

Intervalul de distanta Radius: KM

0
Categorii
Loading...

Traseu

Obtineti traseul dvs.

Arata distanta in

Use my location to find the closest Service Provider near me

Apa curgatoare Dora

ce anume face ca această apă să fie specială sau diferită de alte ape?!

logo D'ora

despre proprietățile necunoscute ale aurului coloidal

VALORI MĂSURATE ALE APEI D`ORA

logo D'ora
Sticla apa Dora

rezultat măsurători efectuate de ICIA cluj napoca:

măsurători efectuate de SGS fresenius institut, germania:

Apa Dora

CUM CONSUMĂM APA D`ORA?

– Recomandarea de bază este să se consume cca 1,5 l/zi, deci necesarul recomandat de apă potabilă al unui om

– Datorită prețului ridicat al acestei ape, cantitățile în jos pot varia după posibilități: minimul este să se bea dimineața, pe stomacul gol, un pahar cu apă D`ORA, iar pentru cei care iau medicamente, să le ia cu apa D ORA

– Există puține lucruri atât de importante pentru organismul uman, ca apa. Și cu atât mai puține ape, care sunt la nivelul de calitate al apei D`ORA – cea mai pură apă din lume! De aceea, pe măsură ce conștientizăm importanța apei pentru corp, vom găsi căi de a restructura bugetul personal, astfel ca lucruri mai puțin importante să fie ”tăiate de pe listă”, iar în locul lor să punem preț pe lucrurile de calitate.

MĂRTURII DE LA CONSUMATORI

”De obicei când țin post de detoxifiere și beau doar apă, aveam dureri de cap. Cu apa D`ORA nu am mai avut nici senzația de foame, și nici dureri de cap. Simți că îți face bine.” (L.P)

”De ani de zile îmi încep ziua cu un pahar de apă DORA, pe stomacul gol. Am ajuns la 70 de ani ferit de boli și sunt în deplină putere. La fel și nevastă-mea…. parcă întinerește”. (B.M)

”Apa, ca atare, este cel mai prețios produs natural. Apa D`ORA este o capodoperă a Naturii, clară și limpede, totuși supremă prin ce conține și prin ce face pentru organismul uman”. (E.P)

Scrieți-ne despre experiența dumneavoastră cu apa D’ORA. Dacă este de folos și pentru alții, o vom posta pe  pagina de Facebook a apei D`ORA:

D’ORA GOLD WATER

Disclaimer

Nu intenționăm să intervenim sau să sfătuim împotriva diagnozei si procedeelor terapeutice ale medicilor, nici să le înlocuim pe acestea. 

De fapt, fiecare cetățean are dreptul la propria terapie. 

Informațiile de pe această pagină trebuie să mărească responsabilitatea față de propria sănătate.

INFORMAȚII LOGISTICE

Paleti Dora Pronat

DISTRIBUTIE ȘI DATE DE CONTACT

curier Pronat

Pronat SRL este distribuitor exclusiv în România a apei D’ORA. 

Rugăm agenții economici interesați să ne contacteze.

București & Zona de Est:
Ana Elena PUȘCAȘU,
tel. 0786950494

Timișoara & Zona de Vest:
Marius MEDREA,
tel. 0744775237

Sediu central PRONAT SRL:
DN69, KM 10.5, ”Artemis” Industrial Park, Sânandrei / Timișoara
Tel. 0256705333,
e-mail: info@pronat.ro